Vaderschap voor beginners

by John Verhoeven, Josée Busnel | Parenting & Families | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 11/29/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, November 29, 2020
"Vaderschap voor beginners gaat in op alle facetten van het aanstaande ouderschap, gezien vanuit het perspectief van de man. Het bestrijkt de periode van de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken daarna. Het boek behandelt de praktische zaken waarmee de nieuwe vader te maken krijgt, maar beschrijft ook de psychologische aspecten. Dus niet alleen wat er geregeld, gemaakt, gedaan en gekocht moet worden, maar ook hoe de zwangerschap en het aanstaande vaderschap wordt beleefd. Hoe ga je om met de veranderingen in de relatie met je partner, de angst voor verlies van je vrijheid, het opzien tegen de bevalling, en de keuze van de juiste zwangerschapscursus. De praktische kant van het boek belicht zaken als kraamhulp, inrichting van de kamer, de `low budget-baby´, kinderopvang, ;ouderschap en de wet, een efficiënt huishouden en vele andere onderwerpen. Vaderschap voor beginners is een boek van deze tijd voor vaders (én moeders) van nu."

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Geboortebos in Borsbeek, Antwerpen / Anvers Belgium on Friday, December 04, 2020

Released 1 mo ago (12/4/2020 UTC) at Geboortebos in Borsbeek, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Vlakbij het Geboortebos. Veel leesplezier !

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.