Sängyssä vai kylppärissä. Arjen etiikkaa

by Palo, Jorma | Other | This book has not been rated.
ISBN: 9510213217 Global Overview for this book
Registered by Tuija64 of Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 3/15/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Tuija64 from Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, March 15, 2021
Piileekö homoseksuaalisuus geeneissä vai ympäristössä? Onko sikiöllä oikeuksia? Kun varat ovat rajalliset, kummat pitäisi asettaa hoidossa etusijalle, nuoret vai vanhat? Onko valtionpäämiehen terveydentila yksityisasia? Pitäisikö eutanasia tehdä lailliseksi? Kumpi on tärkeämpää, oman vai tulevien sukupolvien hyvinvointi? Onko lääkärillä oikeus salata potilaalta tätä koskevaa tietoa? Mitä on hyvä elämä, ja mitä on hyvä ja paha ihmisessä?
Sängyssä vai kylppärissä on kirja, jossa otetaan kantaa keskustelua ja jopa väittelyä herättäneisiin kysymyksiin, ei oppikirjamaisesti eikä akateemisesti vaan käytännönläheisesti, arkisesti. Professori Jorma Palo on kirjoittanut epäortodoksisen etiikkakirjan suurelle yleisölle: hän tuo eettiset ongelmat ja etiikan käsitteet esille havainnollisten käytännön esimerkkien avulla. Vaikka tässä esittelytekstissä on kysymysmerkkejä, kirjasta ne puuttuvat kokonaan.
Suomessa on jo pitkään toivottu keskustelua eettisistä kysymyksistä. Jos Sängyssä vai kylppärissä ei sitä herätä, niin sitten ei mikään.

Released 2 mos ago (4/7/2021 UTC) at Kahvila Cafu in Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

KIRJAN LÖYTÄJÄLLE

Kiitos, kun otit tämän kirjan mukaasi! Olisi tosi mukavaa, mikäli tekisit tähän matkapäiväkirjaan merkinnän, jossa kerrot löydöstäsi.

Mikäli luet kirjan, voit halutessasi tehdä uuden merkinnän ja kertoa, mitä pidit lukemastasi. Jatkossa voit pitää kirjan itselläsi tai antaa sen jatkaa matkaansa.

Lukuiloa!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.